48
С 22


   Сарсембаева, Н. Б.

    Ет-сүт өнімдерінің технологиясы, гигиенасы, санитариясы және ветеринариялық санитариялық сараптау [Текст] : оқу құралы / Н. Б. Сарсембаева ; Д. Ж. Шалхарова, І. Қ. Байдилдаева. - Алматы : ССК, 2021 - .
   1-ші бөлім. - 152 с. - ISBN 978-601-342-937-3 : 6900 тг.
ББК 48
Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ--ВЕТЕРИНАРИЯ
Кл.слова (ненормированные):
2021 11 -- ЕТ -- СҮТ -- ВЕТЕРИНАРИЯЛЫҚ САНИТАРИЯ -- ГИГИЕНА -- ҚЫМЫЗ -- ШҰБАТ -- ІРІМШІК -- ВЕТСАНСАРАПТТАУ -- САНИТАРЛЫҚ САРАПТАУ

Держатели документа:
ОИЦ ЮКГУ

Доп.точки доступа:
Шалхарова, Д.Ж.; Байдилдаева, І.Қ.
Экземпляры всего: 60
Ч9 (2), Ч14 (1), А4 (17), ХР (40)
Свободны: Ч9 (2), Ч14 (1), А4 (17), ХР (40)

6П8
Т 65


    Төлеубаев, Б. Ә.
    Тағамдық өнімдердің сапасын бағалауға қажетті қарапайым тәсілдер мен әдістер [Текст] : оқу құралы / Б. Ә. Төлеубаев, М. С. Омаров, К. М. Омарова. - Алматы : ССК, 2017. - 108 с. - ISBN 978-601-310-760-8 : 4000 тг.
РУБ 6П8
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДIРIСI
Кл.слова (ненормированные):
2017 04 -- ДӘМ -- ДЕГУСТАЦИЯ -- СҮТ ӨНІМДЕРІ -- ЖЕМІС-КӨКӨНІС -- ІРІМШІК -- СУСЫНДАР -- БАЛМҰЗДАҚ -- ШАРАП -- СЫРА -- КВАС

Держатели документа:
ОИЦ ЮКГУ

Доп.точки доступа:
Омаров, М.С.; Омарова, К.М.
Экземпляры всего: 100
ХР (52), А1 (27), А4 (15), Ч9 (2), Ч14 (1), Ч6 (2), Ч11 (1)
Свободны: ХР (52), А1 (27), А4 (15), Ч9 (2), Ч14 (1), Ч6 (2), Ч11 (1)