48 С 22 Сарсембаева, Н. Б. Ет-сүт өнімдерінің технологиясы, гигиенасы, санитариясы және ветеринариялық санитариялық сараптау [Текст] : оқу құралы / Н. Б. Сарсембаева ; Д. Ж. Шалхарова, І. Қ. Байдилдаева. - Алматы : ССК, 2021 - . 1-ші бөлім. - 152 с. - ISBN 978-601-342-937-3 : 6900 тг. Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ--ВЕТЕРИНАРИЯ Кл.слова (ненормированные): 2021 11 -- ЕТ -- СҮТ -- ВЕТЕРИНАРИЯЛЫҚ САНИТАРИЯ -- ГИГИЕНА -- ҚЫМЫЗ -- ШҰБАТ -- ІРІМШІК -- ВЕТСАНСАРАПТТАУ -- САНИТАРЛЫҚ САРАПТАУ Держатели документа: ОИЦ ЮКГУ Доп.точки доступа: Шалхарова, Д.Ж.; Байдилдаева, І.Қ. Экземпляры всего: 60 Ч9 (2), Ч14 (1), А4 (17), ХР (40) Свободны: Ч9 (2), Ч14 (1), А4 (17), ХР (40) |
6П8 Т 65 Төлеубаев, Б. Ә. Тағамдық өнімдердің сапасын бағалауға қажетті қарапайым тәсілдер мен әдістер [Текст] : оқу құралы / Б. Ә. Төлеубаев, М. С. Омаров, К. М. Омарова. - Алматы : ССК, 2017. - 108 с. - ISBN 978-601-310-760-8 : 4000 тг. Рубрики: ТАМАҚ ӨНДIРIСI Кл.слова (ненормированные): 2017 04 -- ДӘМ -- ДЕГУСТАЦИЯ -- СҮТ ӨНІМДЕРІ -- ЖЕМІС-КӨКӨНІС -- ІРІМШІК -- СУСЫНДАР -- БАЛМҰЗДАҚ -- ШАРАП -- СЫРА -- КВАС Держатели документа: ОИЦ ЮКГУ Доп.точки доступа: Омаров, М.С.; Омарова, К.М. Экземпляры всего: 100 ХР (52), А1 (27), А4 (15), Ч9 (2), Ч14 (1), Ч6 (2), Ч11 (1) Свободны: ХР (52), А1 (27), А4 (15), Ч9 (2), Ч14 (1), Ч6 (2), Ч11 (1) |